Kurser och föreläsningar

 

KURSER o FÖRELÄSNINGAR

Är du, din föreningen, eller arbetsplats intresserad av att prova på papperslöjd? Eller du/ni kanske vill prova på måleri och släppa fram sin kreativa sida? Det finns något för både nybörjaren och den erfarne konstnären.

Jag har workshops som är lagom för en kväll, en förmiddag, heldag eller helg. Eller så sätter jag ihop en hel kurs med flera träffar. Vilket som passar för eran grupp. Kontakta mig på länken nedan, med namn och kontaktuppgifter så hör jag av mig, så kommer vi överens om hur.

Om man hellre vill det, så kommer  jag gärna till er och gör en föreläsning om hur jag började med papper, berättar lite om mig själv, och hur jag arbetar, och så visar jag mina alster. Och om man önskar så tar jag också med mig pappersarbeten till försäljning i samband med det.

Jag har också föreläsningar där jag berättar om mitt måleri.

Är du helt enkelt bara intresserad i att deltaga i en workshop som jag har så kan du anmäla ditt intresse via länken nedan, skriv ditt namn o mailadress eller mobilnummer för sms så kontaktar jag dig om när det finns en aktuell kurs, workshop eller föreläsning. Skriv gärna in vilket du är intresserad av.

Prisexempel på föreläsningen är 900:- plus reseersättning

Skicka din förfrågan till info@paperandart.se 

Helene E Juliebö

 

 

 • Workshop

  Det finns många olika saker man kan göra i papper. Jag blev inbjuden till en pysselgrupp med 8 deltagare som ville lära sig pappersslöjd. Så på en kväll satt vi i 3,5 timme, och åstadkom vi dessa fina askar.
  Men det finns annat man kan göra beroende på vad gruppen vill göra,.
  Framemot julen så finns, t.ex. möjligheten att göra julsaker i papper.
  Jag kan komma till er grupp för att ha en workshop.
  Men jag kommer också att hålla workshops där man kan anmäla sitt deltagande. När det är tillräckligt många som anmält sitt intresse så startar jag upp en kurs eller workshop.
  Antingen i måleri eller papper.

 • Föreläsning

  Här berättar jag om min konst, denna gång med en musiker Bengan som intervjuade mig och spelade låtar emellanåt. det blev ett lyckat och uppskattat koncept.

 • Kurs

  Om man vill fördjupa sig i papprets underbara värld så håller jag gärna en kurs med flera träffar, så att man mer kommer in i hur man arbetar i papper.
  Eller vill du utveckla din kreativa sida med måleri. så har jag kurser i detta. anmäl ditt intresse på länken ovan.